15 ani de
excelență

Înființat în anul 2003, Centrul Medical Mediar este la ora actuală unul dintre cele mai moderne centre private de medicina muncii din vestul țării, anticipând mereu dinamica nevoilor clienților săi.

Din anul 2010, am lărgit gama serviciilor, venind cu o serie de servicii medicale de specialitate oferite în regim de Policlinică, aceste servicii fiind ulterior accesate în baza cardurilor medicale private de sănătate. Din anul 2015 am introdus sistemul de newslettere medicale pentru a facilita accesul la informația medicală. Această dezvoltare a pornit din dorința ca fiecare client să găsească aici serviciile medicale de care are nevoie și împreună să găsim soluțiile adecvate pentru o prevenție medicală eficace.

Din anul 2017, ne-am focalizat atenția exclusiv pe medicina preventivă și astfel, zi de zi, contribuim împreună cu clienții noștri la educația medicală a fiecărei persoane cu care interacționăm, contribuim împreună la implementarea unei gândiri orientate spre prevenție medicală și, nu în ultimul rând, contribuim împreună la susținerea valorilor românești.

Lider în Sănătate …
Ocupațională

Ne-am specializat în servicii de medicina muncii, primind de-a lungul timpului mai multe distincții care atestă nivelul de încredere al consumatorilor, cât și renumele de imagine consacrată Trusted brand. Suntem mereu alături de clienții noștri, oriunde s-ar afla ei, prin două opțiuni simplu de accesat:

  •  rețeaua medicală cu acoperire națională, dezvoltată printr-o relație de încredere și profesionalism între Centrul Medical Mediar și centre medicale de renume din țară
  •  caravana medicală și echipa medicală mobilă care oferă confortul consulturilor direct la sediul clientului.

Am devenit astfel cea mai curajoasă companie medicală care a depășit propriile limite ale locației din Arad, putând oferi servicii medicale integrate direct la sediul fiecărui client din țară.

0
investigații / an
0
pacienți / an
0
arondați / an
0
clienți mulțumiți

Clinica noastră

null
Vino în echipa noastră
Te așteptăm să faci parte din echipa de profesioniști a clinicii noastre!
Aplică Aici